Pohár SM U13 s družstvem SBŠ „C“

Ve středu 11.9.2013 jsme sehráli první dvojutkání s družstvem SBŠ OStrava „C“. Do zápasu nenastoupila Kačka kvůli zranění, naopak se nám vrátila Terka s poléčeným kolenem. Šárka byla nachystaná přiložit ruce i nohy, ale nakonec jsme ji do prvního zápasu nedali, aby si holky poradily samy.

Do prvního zápasu holky vlítly s touhou vyhrát. Měly pěkné okamžiky, pěkné akce, ale i zkraty, kdy přihrávaly naslepo nebo si nechaly utéct o hlavu menší hráčku. Chvíli vyhrávaly o 12 bodů, nakonec udržely odstup jen na 5 bodů, kdy prohrály druhou a čtvrtou čtvrtinu. Konečný výsledek 40:35.

Druhý zápas začal přímo tragicky, dokonce tak moc, že jsme byli nuceni vystřídat kompletní pětku a poslat ty první se vzpamatovat. Naštěstí si to asi v hlavinkách přebraly a po vyrovnané první čtvrtině 15:15 jsme se odsunuli na třicetibodový rozdíl. Holky bojovaly do jedné, snažily se i hráčky z U11 – Johanka a KláraK. V tomoto zápase bylo více co chválit než vytýkat a holky se dokonce téměř rovným dílem podílely na skóre. 8bodů si dalo hned pět hráček, 10 a 12 pak naši rychlíci Aďa a Vanda, jeden koš přidala Karol.

Pokud si holky vezmou příklad z toho druhého zápasu, věřím, že příští týden v Ostravě zvítězíme. Ale zadarmo to rozhodně nebude!!!

Body: Aďa 25(15/10), Vanda 24(12/12), Radka 15(7/8), Irča a Verča shodně 10(2/8), Šárka 8(-/8), KlárkaŘ 8(0/8), Karol a Terka 2 – každá jeden koš v jiném zápase.

This entry was posted in Tým 2001 a mladší. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>