Přátelák s Lipníkem

Ve středu 3.4. jsme se na vzdory hnusnému zimnímu počasí vydaly do Lipníku na přátelský zápas.
Po zmatcích kdo jede a kdo nejede jsme nakonec byly jen v sedmi, což je škoda, protože Lipník na nás vytáhl nejen ročníky 2001, ale i 4 starší a o více jak hlavu vyšší holky. 

Holky se snažily, ale nemohly skóre urvat na svoji stranu, také díky faulům, které se nepískaly. Za podaný výkon si ale zaslouží všechny pochvalu. Dobře zabojovala nováček Terka, v útoku excelovala Adéla a velké plus v obraně má Radka, která asi jako jediná plnila obranu po celém hřišti.

Zápas jsme prohrály 42:67 po čtvrtinách 10:17, 13:37, 19:47. V té poslední holky zabojovaly a vyhrály ji 23:20. Nakonec se ještě několik minut nastavovalo, ale holky už byly unavené, takže to dopadlo 8:23 pro Lipník.

Do střelecké listiny se tentokrát zapsaly úplně všechny: Adéla 11 bodů, Radka 8 bodů, Karol a Terka 6 bodů, Bára a Verča 4 body, Irča 2 body. V nastaveném čase skórovala jen Karol a Verča, obě po 4 bodech.

This entry was posted in Tým 2001 a mladší. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>