První výhra – zápas se Šumperkem

3. listopadu nastoupila děvčata k zápasu se spojeným družstvem Šumperku a Mohelnice. Zatímco soupeřky přijely ve velkém počtu, nás se dotkly nemoci. V prvním zápase jsme drželi krok a v jednu chvíli se dostali na rozdíl pouhých tří bodů. Množství neproměněných trestných hodů (mohli jsme dát 51 bodů, ale dali jen 26), tragická obrana a nechuť většiny družstva vyhrát způsobilo prohru o konečných 21 bodů – 77:56.
Ke druhému zápasu se holky postavily trošku zodpovědněji, probraly se a obzvlášť ve druhé půlce předvedly krásný basket. Obrovskou zásluhu na vítězství měla zlepšená obrana, obzvlášť Renča Hoferková dokázala pokrýt kapitánku soupeře, která nám v prvním zápase dala 38 bodů, z toho 3x za tři body. Střelecky nás táhla hlavně Kačka Dvořáková, která nastřílela za oba zápasy 43 bodů. Další body: Crhová Hanka 23, Hoferková Renča a Facková Klárka 13, Lindovská Šárka 12, Barošová Venda 9, Fišerová Veronika 2 a po dvou bodech přidaly mlaďošky – Bára Dvořáková, Karol Báčová a Kačka Hlaváčová.
Celkový výsledek byl 65:60.

This entry was posted in Sezóna 2012/13. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>